BEACHWEEKEND & COVID-19

Gelukkig kunnen we ons beachweekend door laten gaan, maar wij houden ons wel aan het nieuwe “normaal”. Op deze pagina is ons COVID-19 Protocol te vinden. Alleen samen maken we er een fantastisch weekend van!

Richtlijnen deelnemers

Je wilt een bezoek aan ons evenement brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een coronatoegangsbewijs nodig. Dit bewijs maak je met een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken: 

1.Meld je aan via onze website 

2. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl 

3.Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app: 

  1. testbewijs 
  2. vaccinatiebewijs 
  3. herstelbewijs 

4.Bezoek 

Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. En neem je legitimatiebewijs mee (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.

Meer informatie 

Uitgebreide informatie hoe een coronatoegangsbewijs kan worden gemaakt met een test-, vaccinatie- of herstelbewijs staat op rijksoverheid.nl/coronabewijs-evenementen 

Informatie over de CoronaCheck-app of CoronaCheck Scanner-app staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk: 0800-1421 (gratis, maandag t/m zondag, 08.00 – 20.00 uur). Of stuur een e-mail naar: helpdesk@coronacheck.nl 

Veel plezier! 

Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202. 

Voorkom verspreiding van het coronavirus. Download de CoronaMelder-app via de App Store of Google Play Store.